lørdag den 1. december 2018

Mageløse McCartney...!

Det var en koncert af magiske dimensioner. ❤️
Tak til mageløst livssprudlende 76 årige Paul og hans knægte for en uforglemmelig oplevelse i går aftes i Royal Arena...! 🎶 👍 🎶

"FRESHEN UP CONCERT
Og det skal jeg da ellers lige love for!
"We'll Gonna Have A Party Tonight!"
Og det fik vi.
What a Joyride ❤ 
Paul med et selvfølgeligt og ægte nærvær uden forstillelse. 
Paul med dyb professionalisme som vi kender ham. 
Paul med en setlist som vi kender, men nu skåret med friskhed og fine finter og finurligheder. 
Paul med gamle sange med nyt og kærligt liv, som i tidens politiske mælketand pludselig bimlede og bamlede med klokkerne. 
Paul med sit forrygende og fabelagtige band, som spiller SÅ tight.
Og Paul nu med en orn'lig blæser på - som klæ'r ham voldsomt. 
Den mand KAN åbenbart blive ved. Det er svært at vælge numre ud. Og måske skulle man lade være. Men der var gedigne overraskelser. 
Heldigvis slap vi for Yesterday, og heldigvis slap vi ikke for Hey Jude. Et nummer, som til koncerter på det skammeligste er blevet skamspillet, blev nu leveret så hele Det Lille Spillehus blev suget ind og roteret rundt med. Jeg har ikke i koncertsammenhænge oplevet den udført og inddraget mere intenst og smukkere. Pludselig var man ikke længere træt af denne prægtige komposition. Jude krøb legende listigt og ufortrødent ind under huden som en borebille. 
Men måske var det i virkeligheden Blackbird, som var aftenens mest hjerteskærende sang. Med Paul som storyteller om kvindeundertrykkelse i det dysfunktionelle US samt en solsort i udførelse malt med den mest dybfølte brede pensel har denne sang ej heller tidligere været fremført med større indlevelse, ærlighed og kærlighed. 
Der var ikke et sæde tørt. 
Og så var der lige Live & Let Die som blev afleveret med et brag så København Bombardement i 1807 må ha' virket som en fesen Nytårsfuser. Hillemænd!
Og jeg sad med våde øjne fra start til slut.
Og man kunne blive ved."

- Johnny Skrøder (Beatles Again Dansk Fanklub på FB)Læs også anmeldelsen i Gaffa:

Og i BT:Ingen kommentarer:

Send en kommentar