torsdag den 19. december 2019

Kejserens nye klæder...

Danske politikere i kor: "Hør hvor vi gungrer...!"
Endnu en gang symbolpolitik, med det formål at overbevise vælgerne om, at politikere er et ansvarligt og yderst handlekraftigt folkefærd....?
Ikke at jeg er uenig i, at rygning er aldeles sundhedsskadelig og bør undgås. Slet ikke. Men politikernes metode med stigende priser, forbud og trusler har i mine øjne slet ingen virkning - måske desværre den stik modsatte af, hvad de ønsker at opnå.
Hvornår i verdenshistorien har ungdommen klappet hælene sammen og rettet sig efter den gamle generations formaninger...? Har ungdommen nogensinde underkastet sig begrænsninger i deres livsudfoldelse dikteret af den forrige generation...?
Og risikere politikernes forbudspolitik ikke, at kriminalisere en hidtil lovlydig del af vore unge, når de nu alligevel ikke har tænkt sig, at lægge smøgerne på hylden. Ikke har tænkt sig, at lade sig knægte...?
Og forærer politikerne nu ikke (igen-igen) landets pushere endnu en guldrandet indtægtskilde...? Og de tyske grænsebutikker nok en kærkommen øgning af deres omsætning...?

Læs her:
Ingen kommentarer:

Send en kommentar