søndag den 3. marts 2019

Politikerne svindler og fører borgerne bag lyset

"Det her gør mig simpelthen så gal i skralden😡: Mens Folketinget diskuterer, om der mon kan blive råd til at ansætte 1.000 eller 2.000 flere sygeplejersker, er virksomheders og borgeres gæld til det offentlige vokset til 116 MILLIARDER kroner!! 

Det svarer til at ansætte 200.000 flere sygeplejersker i et helt år. Lad mig klappe det for politikere, der måtte misse budskabet her: To-hund-re-de-tu-sin-de‼️

Oven i hatten snyder visse virksomheder statskassen for 14 milliarder kroner årligt. Det er penge, der forsvinder fra dig og mig samt skævvrider konkurrencen med lovlydige virksomheder!

Svindlen sker, alt imens politikerne de sidste 10 år har skåret 1.000 skattemedarbejdere på KONTROLområdet. Nu vil politikerne så rette op på denne "fodfejl" ved at ansætte… 135 medarbejdere. Man skal ikke kunne spalte atomer for at regne ud, at det ikke hænger sammen, vel? 

Det er et kæmpe problem for tilliden til vores samfundsmodel og velfærdssamfund. Og retfærdigheden ift. alle os, der betaler, hvad vi har aftalt, er totalt undermineret. Så; genopret Skat! Geninddriv hver en krone, og stop svindlen med vores skattepenge! Se mit indlæg med uddybende kommentarer i Avisen Danmark i dag."

Læs indlægget her:
Ingen kommentarer:

Send en kommentar