fredag den 23. november 2018

Offentlige ansatte på stribe går ned med stress...

"Når forskellige regeringer de seneste mange år har sigtet mod fortsatte 'effektiviseringer' – som i realiteten er nedskæringer – i den offentlige sektor, er det ikke kun noget, der har betydning for de ansatte: Det har direkte betydning for de mennesker, som dagligt er afhængige af os.


Kigger man på statistikker over stressede, så topper læger, socialrådgivere og undervisere. Og det er naturligvis et samfundsanliggende, at så mange der »arbejder med mennesker« bliver syge af deres job. Ikke mindst fordi alle andre i samfundet er afhængige af den omsorg og støtte og undervisning, som vi i den offentlige sektor dagligt giver.


Konsekvenserne ved at fortsætte ned ad den vej, der blev brolagt af Corydon & Co., og som den siddende regering har fortsat, er uoverskuelige, og det er på tide, at vi er tilstrækkeligt mange, der får råbt stop. Vi har brug for ro til at gro."Tryk her på linket og læs hele artiklen fra Information:

https://www.information.dk/debat/2018/11/gymnasielaerer-samfundsproblem-naar-arbejder-mennesker-syge-vores-job?utm_medium=social&utm_campaign=btn&utm_source=facebook.com&utm_content=tp&fbclid=IwAR3a4eXz_org68Pe__mhIyJBCVIK4BU0LmByKv6yzXKIbXvkAmSHZ9Kabms

Ingen kommentarer:

Send en kommentar