fredag den 22. juni 2012

Herlev Pop Club anno 2012Så kan I godt så småt begynde at kridte danseskoene...!!!
Herlev Festuge disker i år op med et vakseægte 60'er POP-bal. En fest som dengang Herlevs ungdom iført rullekravebluser og lårkorte kjoler dansede twist til pigtråden og dånede over idolerne. 
Det bliver en forrygende fest i Højstensgård med god gammel popmusik leveret af ingen ringere end Herlevs berømte "Wagners Disko Show", og af de fabelagtige pigtrådsorkestre "LOTUS" og "19-39-59". Der vil hele aftenen også blive vist billeder fra Herlev i årene, hvor drengene fik Beatles-frisurer, og pigerne blev kysset i smug til stille sjælere på de dunkle dansegulve.
Prikken over i'et bliver, når en række veteranknallertklubber i løbet aftenen kommer kørende og viser os deres flotte gamle mopeder.
Sæt kryds i din kalender allerede nu, så du kan være med til en festlig aften i "HERLEV POP CLUB" onsdag den 29. august.


Mere om dette og de øvrige arrangementer i forbindelse med Herlev Festuge 21012 vil blive offentliggjort i det trykte festugeprogram og i Herlev Bladet, og vil liggeledes kunne ses her i løbet kort tid:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar