søndag den 15. juni 2008

Olie Lukøje fester

Herlevs matador per excellence: Kai dige Bach holdt 50 års jubifest for hele byen og det ganske opland. Et flot, festligt og fejende arrangement, som undertegnede (der iøvrigt næste år også kan fejre 50 år i barnevognenes by) jo så absolut måtte deltage i. Fruen og jeg havde nogle dejlige eftermiddagstimer på festpladsen, sammen med tusinder af andre. Og ja, vi var såmænd modige nok til at bruge nogle "skillinger" på en himmeltur i det gigantiske pariserhjul.


Whauv........, et ganske svimlende og spektakulært vue over Herlev fra 38 meters højde!
Sønnike havde ellers advaret os om, at polakkerne der de sidste par dage havde arbejdet med at sætte pariserhjulet op, havde indhandlet vodka hos ham på KaiDige-tanken i en lind strøm. Men vi tog chancen.Og, hov....! Hvem mon de to nydelige tilhørernakker forrest i billedet tilhører?
Gamle Chris Barber og hans jazz- og bluesband leverede et musikalsk show, der tog pusten fra alt og alle. De var ganske simpelt forrygende. En gang imellem byder livet på pludselige overraskelser af den slags, som man ikke glemmer lige med det samme. Dette var en sådan, fuld af musikalsk intensitet, glæde og varme. Hold da op hvor de swingede sig selv og os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar