lørdag den 25. august 2007

En sej feature på internet


Det her må du prøve!
På webstedet ZYB kan du zynkronisere indholdet fra din mobiltelefon, så du altid kan komme til det. Her kan du gemme din mobils kontakter, kalender, sms'er og fotos.
Du går blot ind i din mobiltelefons menu og vælger synkronisér......, og vupti - det overføres til din egen side på ZYB. Du kan selv vælge hvad du vil overføre fra mobilen. Ligeså kan du synkronisere den anden vej, altså fra din ZYB-konto til din mobilos. Så nemt som at klø sig i r....! Det er godt nok smart, og du kan redigere og gøre ved i data'ene og overføre til din egen eller en anden mobil. Og der er også en masse forskellige muligheder for sharing.
Og så er det gratis!

Så har du glemt din mobil en dag, eller skulle du miste den, så har du alt dens indhold liggende på din ZYB-konto. Skulle din mobil gå i udu, eller har du fået en ny, ja så kan du blot back-uppe indholdet fra den gamle over på den nye via ZYB.

ZYB er et nyt dansk firma der samarbejder med TDC, og Preben Damgaard (medstifter af Damgaard Data og forhenværende EVP i Microsoft) sidder i bestyrelsen. Så det må da vist borge for kvaliteten.

Du finder ZYB her: zyb.com
Ingen kommentarer:

Send en kommentar