tirsdag den 12. februar 2008

En dejlig mærkedag


Vinterferie, og min elskede og jeg kørte om tirsdagen ud i naturen for at slappe af og samle energi. Det ellers grå og triste skydække lettede som vi kom længere og længere sydover.
Billedet herover er taget ved Holsteinsborg i det sydsjællandske. Forår i februar. Tænk at markerne står lysegrønne allerede her i første halvdel af februar, og at temperaturen de seneste dage har sneget sig op på hele 12 grader?

I dag for fire år siden mødtes min elskede og jeg for første gang, og mærkedagen fejrede vi med en god frokost i Holmegård Bryghus. Bagefter beså vi glaspusterne trylle, og forme rødglødende glasmasse til skåle, glas og lamper.

Om eftermiddagen turede vi rundt i de skønne
landskaber ved den sjællandske sydkyst. Havde netop læst Morten Sabroes "Du som er i himlen", og oplevede nu nogle af de lokaliteter som han beskrev i bogen. Kørte blandt andet til Glænø. Skumringsbilledet nederst er taget fra den smalle dæmning der forbinder Glænø med Sjælland.

En vidunderlig smuk solnedgang tryllebandt os, mens vi kørte ind i idylliske Skælskør. Gik tur i byens gamle gader i den stille aften, og indsnusede den salte duft af hav.

Sluttede af med kaffe og crepe suzette på hyggelig restaurant med udsigt over havnen.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar